Пчелка маркет

 

Рецепти

Товари відмічені  можна придбати у всіх магазинах мережі Пчелка маркет за акційними цінами.

Інгредієнти:

Червоне сухе вино ТМ «Villa Krim» - 375 мл

Палички кориці - 1 шт.

Гвоздика - 2 шт.

Лимони - 1 шт.

Апельсини - 1 шт.

Коричневий цукор - 50 г

Аніс (бадьян) - 2 шт.

Інгредієнти:

Фарш з яловичини «Власного виробництва» - 450 г

Лук - 60 г

Часник

Свіжа м'ята - 10 г

Вершки 20% - 500 г

Зелений горошок заморожений - 300 г

Вода - 1 л

Вершкове масло - 20 г

Чорний перець, свіжий чебрець

Червоний солодкий перець - 150 г

Інредієнти:

для тіста:

Борошно - 1.5 склянки

Масло вершкове - 200г

Цукор - 4-5 ст.л.

Яйце - 1 шт.

Трохи води

для начинки:

Сир кисломолочний 5% ТМ «Простоквашино» - 750г

Гарбуз - 500г

Ваніль - за смаком

Цукор - 1 стакан

Сік одного лимона

Яйце - 5 шт.

Крохмаль - 2 ст.л.

Терта цедра 1/2 лимона

Чорниця - 150г

Цукрова пудра - 2 ст.л.

Інгредієнти:

Свиняча вирізка «Власного виробництва» - 500 г

Нектарини - 3 шт.

Свіже листя шпинату - 340 г

Легкий бальзамічний оцет - ¼ ст.

Рослинна олія - за смаком

Сир фета - 30 г

Мелений чорний перець - за смаком

Інгредієнти:

Форель філе ТМ «Flagman» - 250 г

Яйця - 2 шт.

Хурма - 2 шт.

Зелений салат - 1/2 пучка

Вершковий сир - 150 г

Червона ікра - 3 ч.л.

Вершки - 35% - 50 мл

Сіль перець

Мелений імбир