Пчелка маркет

 

 

Куштуючи цей смачний салат, перенесіться в уяві до сонячної і чудової Італії!

 

Інгредієнти:

Капуста пекінська - 250г;

Помідори - 200г;

Твердий сир - 100г;

Яйця курячі - 2шт;

Крутони (сухарики з травами) - 60г;

Соняшникова олія;

Лимон - 1/2 шт;

Дрібка цукру, французька гірчиця, сіль - за смаком.

 

Філе маринують у спеціях і запікають у духовці. Капусту нарізають розміром 2,5 на 2,5 см. Помідор і варене яйце нарізають четвертинками. Заправку готують із соняшникової олії, французької та звичайної гірчиці. Додають сіль, цукор, олію, сік лимона (половина лимона) і твердий сир (50 г). Порізану капусту змішують з запеченим філе та заправляють соусом. Зверху викладають помідор, яйця, крутони і посипають другою частиною потертого сиру.