Пчелка маркет

 

Інгредієнти:

Печериці свіжі – 700 г

Перець червоний – 200 г

Лимонна кислота – 10 г

Олія соняшникова – 30 г

4 зубчики часнику

Цукор – 40 г

Сіль – 15 г

Перець ч/м – 5 г

Оцет – 90 г

Дрібка свіжої зелені

Приправа до корейських салатів – 15 г.

 

До вашої уваги печериці мариновані з перцем!

Готувати таку закуску досить просто. Грибочки відмінно підійдуть до будь-якого столу. Готуйте та насолоджуйтесь!

Підготовлені свіжі печериці потрібно промити та проварити в злегка підсоленій воді з лимонною кислотою на протязі 10 хвилин.

Потім відварені гриби процідити та охолодити. Великі печериці нарізати навпіл, а маленькі - можна залишити цілі. Перець червоний

зачистити та нарізати тонкою соломкою. Часник пропустити через прес. Всі інгридієнти заправити олією, оцтом, цукром, сіллю та спеціями,

додати часник та перенести на 12 годин в холодильну камеру для маринування. При видачі можете прикрасити зеленню кучерявої петрушки.

*Мариновані печериці можна придбати в наших маркетах.