Пчелка маркет

 

 

Інгредієнти:

Короп - 1,7 кг

Морква - 0,3 кг

Цибуля - 0,4 кг

Сіль - 5 г

Сало - 0,160 кг

Яйця - 1шт

Сухарі(батон) - 0.090кг

Молоко - 30 грам

Майонез - 30 грам

Приправа до риби - 10 грам

Цукор -10 грам

Тримайте смачний рецепт приготування риби для різноманіття столу. Цей варіант коропа фаршированого – дуууже смачний! Рибка просто тане в роті. Суперсмакота! А якщо нема часу чи бажання готувати, то завітайте у «Пчелка маркет»!

Отже, у підготовленого коропа, не пошкоджуючи шкіри, видаляють реберні кістки з м'якоттю. Далі з кісток знімають м'якоть. До неї додають відварену моркву, смажену цибулю, сало та подрібнюють на м'ясорубці. До маси додають яйця, замочені в молоці сухарі, приправу та все ретельно перемішують. Короп фарширують, викладають на противень та змащують майонезом. Фаршированний короп запікається у духовій шафі до готовності.

Смачного!