Пчелка маркет

 

 

Інгредієнти:

Кукурудза консервована ТМ «Верес» - 200 г

Куряче філе - 300 г

Рослинна олія - 1-2 ст.л.

Борошно - 2 ст.л.

Курячий бульйон - 1 л

Перець солодкий - 2 шт.

Зелений горошок – жменя

Сметана - 2 ст.л.

Порошок каррі - 1/2 ч.л.

Паприка - ½ ч.л.

 

Перець ріжемо дрібними кубиками. Куряче філе ріжемо середньо і обсмажуємо в каструлі на рослинній олії хвилин 5. Додаємо борошно і каррі і готуємо ще пару хвилин. Вливаємо бульйон. Додаємо перець і паприку, горошок. Готуємо до м'якості перцю (хвилин 5). Додаємо кукурудзу і сметану. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

Смачного!